opc_loader

STROKE & COAT

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN: Zet één laag voor een transparant effect en drie lagen voor een dekkend resultaat. Zelfs lichte kleuren geven een dekkend resultaat op donkere kleuren. Je kunt de kleuren in elkaar laten vloeien. Je kunt deze kleuren ook gebruiken op een andere glazuur voor majolica projecten. Je kunt een dimensioneel effect creëren door gebruik van een detailleerflesje. Er zijn tal van technieken die je kunt gebruiken zoals marmeren, spatten, sponzen en nog veel meer.

TEMPERATUUR VOOR HET BAKKEN: Terwijl de meeste glazuren op de markt gevoelig zijn voor temperatuurafwijkingen, is de Stroke & Coat veelzijdig bruikbaar en kan van 1000°C tot 1250°C gebakken worden. Stroke & Coat werkt ook voor de raku techniek. Het is niet nodig verschillende tinten apart te bakken, de kleuren beïnvloeden elkaar niet. Zo simpel is het!

BETROUWBARE KLEUREN: Bijna alle kleuren kunnen meermaals gebakken worden zonder dat de kleuren vervagen of veranderen.

WAT JE ZIET IS WAT JE KRIJGT: De kleuren zijn voor het bakken goed te herkennen!

GLANZEND EINDRESULTAAT: Als je Stroke & Coat in twee of drie lagen aanbrengt, geeft dit al een glanzend effect. Zet je toch een transparante glazuur erover, kan dat in één keer gebakken worden.

KLEI: Stroke & Coat kan aangebracht worden op ongebakken klei, biscuit, zowel op aardewerkklei als op steengoedklei.

STROKE & COAT is niet giftig en geschikt voor serviesgoed!

Artikel 1 tot 10 (van de 80 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 10 (van de 80 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles