Verzenden en leveren

Verzenden met BPOST tot 30 kg

Verzending met BPOST is niet mogelijk voor zware of kwestbare artikelen zoals : 

gietklei - (grote) ovenplaten - mallen - gipsplaten 

Je postpak wordt geleverd door BPOST.  Het aangerekende tarief is afhankelijk van de omvang en het gewicht van je bestelling. Het maximale gewicht van een BPOST postpak is 30 kg.  

Wil je graag meer bestellen, kies dan voor verschillende postpakken of voor een andere leveringsmogelijkheid. 

 

Levering-aan-huis door keramiekboetiek - tot 50 km - minimum orderbedrag 150 euro.

Als je bij het afronden van je online bestelling kiest voor 'Levering door keramiekboetiek', betaal je je aankoop onmiddellijk online - je wordt doorgestuurd naar de online-betaalmogelijkheden.

Je krijgt bericht per e-mail of sms zodra je aankoop klaar is voor thuislevering. 

Nadien wordt via e-mail een specifieke dag en moment van levering voorgesteld en afgesproken. 

Je wordt verwacht thuis te zijn bij levering.  Zo niet, dan wordt je aankoop toch geleverd op het afgesproken tijdstip.  Dit wordt vastgelegd op foto.  Keramiekboetiek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen die een gevolg zijn van een thuislevering wanneer blijkt dat de klant niet thuis was om de aankoop in ontvangst te nemen. 

 

Wil je een levering-aan-huis op meer dan 50 km van Mechelen ?  Gelieve dan eerst contact op te nemen via e-mail om de juiste leveringskosten te bepalen. 

Wil je een levering-aan-huis van meer dan 400 kg ?  Gelieve dan eerst contact op te nemen via e-mail om de juiste leveringskosten te bepalen.